Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Μια Τρίτη Αγχωμένη Πριν μερικες δεκαετίες το μήνυμα ήταν fuck art και δεν είχε άδικο. Η τέχνη που παρουσιάζεται σαν τέτοια,είναι λίγο υποκριτική. Όπως το βλέπουμε εμείς η τέχνη είναι γαμώ όταν προέρχεται από άτομα,που θέλουν να περάσουν μηνύματα,για αυτα που αγαπούν,που πιστεύουν και περνάνε στη καθημερινότητα (ή την πραγματικότητα) τους,όπως μια παρέα φίλων που κάνει graffiti,μια ομάδα,που γουστάρει μέσω του θεάτρου,του κινηματογράφου,της μουσικής και όλων των άλλων "καλών τεχνών",να ψήσει το κοινό να κοιτάξει λίγο μέσα του και γύρω του· να δει που βρίσκεται και που μπορεί να φτάσει.

 
Και γενικά θάνατος σε αυτούς,που τα σκατά,τα κάναν ήλιο και θάλασσα.....
 Τώρα,όσων αφορά το project,που βλέπετε. Το άγχος είναι κάτι,που μας βασανίζει όλους, πόσο μάλλον όταν τα πράγματα στη ζωη σου,δεν τα έχεις πολύ βολεμένα.Και δεν το κάνουμε,γιατί θα θέλαμε να τα έχουμε βολεμένα,αλλά σε φάσεις υποφέρουμε από αυτούς,που τα έχουν.
Δεν είναι ένδειξη διαμαρτυρίας (τουλάχιστον όχι το συγκεκριμένο project),είναι απλά μια φωνή μέσα μας,που λέει εξέφρασε όσα σε περιορίζουν.

.Δεν μας ψήνει το άγχος,αλλά μας ψήνει να το παλεύουμε και αυτό θα κάνουμε,όσο μπορούμε και αντέχουμε...
Το σχέδιο είναι του καλού μου φίλου Ager,εδώ είναι η σελίδα του ( https://www.facebook.com/Ager-171329213015395/?fref=ts ) , τσεκάρετε τη δουλεία του,αν σας ψήνει.
fuck art

1 σχόλιο: